Vejen Idrætscenter

Vejen LAN - Oktober 2020


Dato og tid

Fredag d. 9. oktober 2020 kl. 17:00 til Søndag d. 11. oktober 2020 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 8. oktober 2020 kl. 08:00

Sted

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 20889422
kontakt@vejenlan.dk

LAN-Party i Vejen Idrætscenter
eVolve Denmark indtager endnu engang dobbelt hallen i Vejen Idrætscenter, hvor der vil blive afholdt LAN-Party fra fredag den 9. til søndag den 11. oktober 2020.

Vejen LAN er for dig som gerne vil have en super hyggelig weekend, hvor gaming, motion og sociale relationer er i centrum. Her er mulighed for at game med hinanden, mod hinanden, udfordre vennerne i springhallen, på boldbanen eller i svømmehallen. Vejen LAN er for alle, om du spiller på PC, laptop, Playstation eller på din fars gamle aflagte commodore64 så tag udstyret under armen og kom for at være med.

Der er selvfølgelig også plads til de voksne og forældre. Der vil i løbet af weekenden være forskellige konkurrencer inden for gaming, men også i andre aktiviteter vil der være konkurrencer med mulighed for at vinde flotte præmier.

Billetter
Du kan se i detajler hvad biletterne indeholder på https://vejenlan.dk/billetter

Lørdagsbillet giver adgang lørdag fra 9:00 til 22:00, weekendbillet giver adgang alle dage og premium billet giver adgang alle dage samt morgen-, middag- og aftensmad. (5 måltider)

Premium er den eneste billet som inkluder mad, der kan dog købes med i kantien ved Vejen Idrætscenter, hvis man ikke ønsker buffet i sportscaféen.

Check-in og information
Ved ankomst skal du henvende dig ved check-in, hvor vi har en afkrydsningsliste med alle deltagere. Derfor modtager du ingen billet via e-mail eller post.

Information, regler, huskeliste, ofte stillet sprøgsmål, tidsplan osv. kan du finde på https://vejenlan.dk - Vi anbefaler at alle deltagere går ind på vores hjemmeside og læser de vigtigste informationer. Hjemmesiden indholder ofte også svar på de spørgsmål vi plejer at modtage.

Dem som deltager hele weekenden har mulighed for at sove i sovesalen. Man skal selv have mattress osv. med - https://vejenlan.dk/huskeliste

Pladsreservation
Ønskes en bestemt placering, eller ønsker du at sidde sammen med nogle bestemte personer, skal billetten købes senest 1. oktober 2020 og vi skal have info om dette samt fornavn og efternavn på personerne. Denne info kan skrives under kommentar ved billetkøb eller via e-mail til kontakt@vejenlan.dk. Vi kan IKKE garantere at ønsket kan opfyldes, men vi vil gøre vores bedste.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 20889422
kontakt@vejenlan.dk

Kontaktinformationer til arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 20889422
kontakt@vejenlan.dk