Hop til hovedindholdet

Vejen Idrætscenter logo

Vejen LAN - Oktober 2022


Dato og tid

Fredag d. 14. oktober 2022 kl. 17:30 til søndag d. 16. oktober 2022 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 14. oktober 2022 kl. 10:00

Sted

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Vejen LAN - Oktober 2022


Arrangementsbeskrivelse

LAN-Party i Vejen Idrætscenter
Kom til Vejen LAN i Vejen Idrætscenter fra fredag den 14 til søndag den 16 oktober 2022. Vejen LAN afholdes af eVolve Denmark også kendt som Vejen eSport.

Vejen LAN er et LAN-Party med mulighed for masser af fysisk aktivitet. Til Vejen LAN kan man både komme i svømmehallen og tage en springtur i den populær springhal. Vores mission er at afholde et LAN-Party med masser af gaming og fysisk aktivitet, hvilket de sidste par år har givet os og deltagerne en super hyggelig weekend og god start på ferien.

Der kommer masser af børn i alderen 11 til 16 år og i løbet af de sidste par LAN-Partys vi har afholdt, er der også gået i gang med at komme flere og flere vosken.

Læs mere på www.vejenlan.dk og følg begivenheden på www.facebook.com

VIC Madbillet
Ved tilkøb af en VIC madbillet, vil Vejen Idrætscenter søger for både morgen-, middag- og aftensmad. Madbilletten indeholder 2 x aftensbuffet, 2 x morgenbuffet og 1 x middagsbuffet, så du kan få mad og drikke i løbet af hele weekenden.

Vil du være sikker på at kunne tilvælge VIC Madbillet, skal du købe senest den 9. oktober 2022. Da muligheden bliver fjernet, efter madværende er bestilt.

Tjek-ind, billet og information
Ved tilmelding modtager du en e-mail bekræftelse på købet fra Nemtilmeld, udover købs bekræftelsen, vil hver deltager også modtage en e-mail med en PDF billet fra ticket@vejenlan.dk på deres e-mail. Der kan godt gå en times tid, før PDF biletten ankommer. Husk at tjekke spam og tilføj eventuelt ticket@vejenlan.dk som ikke spam på din e-mail.

Informationer, regler, huskeliste, ofte stillet spårgsmål, tidsplan osv. kan du finde på www.vejenlan.dk - Vi anbefaler at alle deltagere går ind på vores hjemmeside og læser de vigtigste informationer. Hjemmesiden indeholder ofte også svar på de spørgsmål vi plejer at modtage.

Ved køb af billet acceptere du også Vejen LAN´s handelsbetingelser, som kan findes på https://vejenlan.dk/handelsbetingelser.

Pladsønsker
Det er ikke muligt at ønske bestemte pladser, vi køre efter først til mølle og sørger som udgangspunkt altid for at der er nogle ekstra pladser, hvis der ikke er udsolgt. Derfor er der ofte gode muligheder for at sidde sammen med dem, man kommer med eller lige omkring hinanden.

Når online billetsalget er lukket
Der kan købes weekendbillet og lørdagsbillet ved indtjekning, hvis der ikke er udsolgt. Der er begrænset biletter til salg ved indgangen. Der tillægges et administrationsgebyr på 25 kr. oven i billetprisen, når billetten købes ved indtjekning.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

eVolve Denmark

kontakt@vejenlan.dk

Kontaktinformation til arrangør

eVolve Denmark

kontakt@vejenlan.dk