Hop til hovedindholdet

Vejen Idrætscenter logo

Idrættens Branchedage - Foreningsinspiration


Dato og tid

Onsdag d. 1. november 2023 kl. 18:30 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. november 2023 kl. 12:00

Sted

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Idrættens Branchedage - Foreningsinspiration


Minikonferencen ’Foreningsinspiration’

Onsdag den 1. november kl. 18.30-21.00

Idrættens Branchedage inviterer bestyrelser og ledelser i landets idrætsforeninger eller selvejende idrætsfaciliteter til en konkret og informativ aften om nogle af de mest aktuelle udfordringer og potentialer for ledere i i idrætsforeninger og selvejende faciliteter.
 
’Idrættens Branchedage – Foreningsinspiration’ afholdes i Vejen Idrætscenter, onsdag den 1. november 2023 kl. 18.30-21.00 som en del af tre dages samling af engagerede fagfolk og beslutningstagere fra hele den brede danske idrætssektor i Vejen Idrætscenter.
 
Foreningsinspiration er dedikeret til de ofte ulønnede og travle foreningsfolk og bestyrelsesfolk, som tager ansvaret for landets idrætsforeninger og selvejende faciliteter.
 
Et samarbejde mellem erfarne eksperter fra IdrætsPlatformen, Idrættens Udviklingscenter og Vestergård Kultur har sammensat et kort, men skarpt og konkret program, som går tæt på helt væsentlige og aktuelle spørgsmål for mange bestyrelser og ledere i idrætsforeninger og faciliteter:
  • Hvad er det for samfundsmæssige trends og tendenser, foreningslivet skal navigere i?
  • Hvordan følger ofte frivillige bestyrelser med udviklingen i en idrætssektor med øget professionalisering og stigende forventninger fra samfundet og medlemmerne?
  • Hvordan griber man processen an, når man som ulønnet bestyrelse står over for større anlægsprojekter eller udviklingsopgaver i faciliteter og fysiske rammer?
  • Hvordan hænger man som forening eller facilitet på den digitale udvikling og den voksende generationskløft i kommunikation og markedsføring?
  • Hvordan fastholder eller engagerer man teenagere og unge i holdidræt og foreningsfællesskaber, selv om nye generationer har andre adfærdsmønstre, værdier og ønsker til fællesskaberne, end tidligere generationer voksede op med?
Foreningsinspiration bliver konkret og lige på – med tid til dialog og netværk. Prisen for at deltage i Foreningsinspiration er blot 195 kr. inkl. let forplejning.
Måske ses vi i Vejen Idrætscenter til Idrættens Branchedage?

På hjemmesiden for Idrættens Branchedage kan du løbende følge praktiske informationer, program og nyheder - Benyt dette link

Dagen efter ’Foreningsinspiration’, torsdag den 2. november kan du ganske gratis besøge Idrættens Branchedage – Messe. Danmarks største messe for idræt, kultur og fritid fylder Vejen Idrætscenter med de seneste nyheder fra en branche i rivende udvikling. Registrér dig gratis som gæst på messen, når du tilmelder dig ’Foreningsinspiration’. Læs mere om messen på dette link

Besøg også Idrættens Branchedage – Konferencen i dagene 31. oktober – 1. november 2023.

Idrættens Branchedage bliver et dagsordensættende og inspirerende topmøde for beslutningstagere og medarbejdere i idrætssektoren. Konferencen går i dybden med aktuelle udviklingstræk og potentialer i den danske idrætssektor. Konferenceprogrammet i fire spor har masser af godt stof for alle, der arbejder med drift og udvikling af idrættens rum og rammer, samt for større foreninger og andre idrætsudbydere, idrætsorganisationer, uddannelsesaktører, NGO’er, startups og leverandører, kommunale forvaltninger m.fl. 


Læs mere om konferencen og tilmeld dig på dette link

Arrangør: Vejen Idrætscenter i samarbejde med IdrætsPlatformen Danmark, HI og IKF.

Ret til ændringer forbeholdes.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Vejen Idrætscenter
Tlf: +45 75360500
post@vejenic.dk

Kontaktinformation til arrangør

Vejen Idrætscenter
Tlf: +45 75360500
post@vejenic.dk