Hop til hovedindholdet

Vejen Idrætscenter logo

Vejen LAN - Oktober 2023


Dato og tid

Fredag d. 13. oktober 2023 kl. 17:30 til søndag d. 15. oktober 2023 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 13. oktober 2023 kl. 14:00

Sted

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Vejen LAN - Oktober 2023


LAN-Party i Vejen Idrætscenter

Kom til Vejen LAN - Oktober 2023 i Vejen Idrætscenter fra fredag den 13. oktober til søndag den 15. oktober 2023. Vejen LAN afholdes af eVolve Denmark også kendt som Vejen eSport.

Vejen LAN er et LAN-Party med mulighed for masser af fysisk aktivitet. Til Vejen LAN kan man både komme i svømmehallen og tage en springtur i den populær springhal. Vores mission er at afholde et LAN-Party med masser af gaming og fysisk aktivitet, hvilket de sidste par år har givet os og deltagerne en super hyggelig weekend og en god start på ferien.
 
Læs mere på www.vejenlan.dk og følg begivenheden på Facebook.

Weekend inkl. mad (UDSOLGT)
Ved køb af weekendbillet inkl. mad vil Vejen Idrætscenter sørge for både morgen-, middags- og aftensmad. Nedenstående måltider er inkluderet.
  • 2 x aftenbuffet
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 x middagsbuffet
Vil du være sikker på at kunne købe weekendbillet inkl. mad, skal du købe billet senest den 4. oktober 2023. Da muligheden bliver fjernet efter madvarerne er bestilt.
 
Vejen LAN - X Limited t-shirt
Vi fejrer vores 10'ende LAN-Party med en Vejen LAN t-shirt der får et unikt tryk, som kun kan tilkøbes til dette LAN-Party.
 
 
Da t-shirten bliver specielt fremstillet til deltageren, kan t-shirten ikke retuneres eller ombyttes. T-shirts produceres før vores arrangement starter, så vi kan kun garrentere, at man kan tilføje en t-shirt ved kab af billet inden den 5. oktober 2023.
 
Kontaktperson
Er deltageren under 18 år skal kontaktpersonen (betaler) være 18+ og til at få fat på. Det gælder også om natten, da vi ringer, hvis der skulle opstå problemer, og barnet har behov for at blive hentet.

Indtjekning, billet og information
Ved tilmelding modtager du en e-mail bekræftelse på købet fra Nemtilmeld. Ud over købsbekræftelsen, vil hver deltager også modtage en e-mail med en PDF billet fra ticket@vejenlan.dk på deres e-mail. Der kan godt gå en times tid, før PDF billetten ankommer. Husk at tjekke spam.
 
Informationer, regler, huskeliste, ofte stillet spørgsmål, tidsplan osv. kan du finde på www.vejenlan.dk - Vi anbefaler, at alle deltagere går ind på vores hjemmeside og læser de vigtigste informationer. Hjemmesiden indeholder ofte også svar på de spørgsmål, som vi plejer at modtage.

Ved køb af billet accepterer du også Vejen LAN´s handelsbetingelser, som kan findes på https://vejenlan.dk/handelsbetingelser.

Pladsønsker
Det er ikke muligt at ønske bestemte pladser. Vi kører efter “først til mølle-princippet”, og det plejer ikke at være noget problem, hvis I er en flok, der gerne vil sidde sammen.

Når online billetsalget er lukket
Der kan købes weekendbillet ved indtjekning, hvis der ikke er udsolgt. Der er begrænset antal billetter til salg ved indgangen. Der tillægges et administrationsgebyr på 30 kr. oven i billetprisen, når billetten købes ved indtjekning.
 
PDF billet status
Vi har pt. lidt problemer med at PDF biletter ikke bliver sendt automatisk ud, men bare rolig, din tilmelding er registeret.
Biletter bliver igen sendt automatisk og alle som allerede har købt billet, har modtaget deres PDF billet på mail.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 42 66 90 48
kontakt@vejenlan.dk

Kontaktinformation til arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 42 66 90 48
kontakt@vejenlan.dk