Hop til hovedindholdet

Vejen Idrætscenter logo

Vejen LAN - Februar 2024


Dato og tid

Fredag d. 9. februar 2024 kl. 17:30 til søndag d. 11. februar 2024 kl. 12:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 9. februar 2024 kl. 15:00

Sted

Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Vejen LAN - Februar 2024


LAN-Party i Vejen Idrætscenter

Kom til Vejen LAN - Februar 2024 i Vejen Idrætscenter fra fredag den 9. februar til søndag den 11. februar 2024. Vejen LAN afholdes af eVolve Denmark også kendt som Vejen eSport.

Vejen LAN er et LAN-Party med mulighed for masser af fysisk aktivitet. Til Vejen LAN kan man både komme i svømmehallen og tage en springtur i den populær springhal. Vores mission er at afholde et LAN-Party med masser af gaming og fysisk aktivitet, hvilket de sidste par år har givet os og deltagerne en super hyggelig weekend og en god start på ferien.
 
Læs mere på www.vejenlan.dk og følg begivenheden på Facebook.

Weekend inkl. mad
Ved køb af weekendbillet inkl. mad vil Vejen Idrætscenter sørge for både morgen-, middags- og aftensmad. Nedenstående måltider er inkluderet.
 
 • Fredag
  • Aftensmad: Deep pan pizza med salatbar
 • Lørdag
  • Morgenmad: Brød og morgenmads produkter
  • Middagsmad: Pasta salat med kylling samt groft brød og smør
  • Aftensmad: Lasagne med salatbar, dressing og toppings
 • Søndag
  • Morgenmad: Brød og morgenmads produkter
Vil du være sikker på at kunne købe weekendbillet inkl. mad, skal du købe billet senest den 1. februar 2024. Da muligheden bliver fjernet efter madvarerne er bestilt.
 
Kontaktperson
Er deltageren under 18 år skal kontaktpersonen (betaler) være 18+ og til at få fat på. Det gælder også om natten, da vi ringer, hvis der skulle opstå problemer, og barnet har behov for at blive hentet.

Indtjekning, billet og information
Ved tilmelding modtager du en e-mail bekræftelse på købet fra Nemtilmeld. Ud over købsbekræftelsen, vil hver deltager også modtage en e-mail med en PDF billet fra ticket@vejenlan.dk på deres e-mail. Der kan godt gå en times tid, før PDF billetten ankommer. Husk at tjekke spam.
 
Informationer, regler, huskeliste, ofte stillet spørgsmål, tidsplan osv. kan du finde på www.vejenlan.dk - Vi anbefaler, at alle deltagere går ind på vores hjemmeside og læser de vigtigste informationer. Hjemmesiden indeholder ofte også svar på de spørgsmål, som vi plejer at modtage.

Ved køb af billet accepterer du også Vejen LAN´s handelsbetingelser, som kan findes på https://vejenlan.dk/handelsbetingelser.

Pladsønsker
Det er ikke muligt at ønske bestemte pladser. Vi kører efter “først til mølle-princippet”, og det plejer ikke at være noget problem, hvis I er en flok, der gerne vil sidde sammen.

Når online billetsalget er lukket
Der kan købes weekendbillet ved indtjekning, hvis der ikke er udsolgt. Der er begrænset antal billetter til salg ved indgangen. Der tillægges et administrationsgebyr på 30 kr. oven i billetprisen, når billetten købes ved indtjekning.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 42 66 90 48
kontakt@vejenlan.dk

Kontaktinformation til arrangør

eVolve Denmark
Tlf: +45 42 66 90 48
kontakt@vejenlan.dk