Vejen Idrætscenter

Hearttalk torsdag d. 23. august kl. 20.15


Dato og tid

Fredag d. 31. august 2018 kl. 20:15 til 22:15

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 31. august 2018 kl. 20:00

Sted

Troldesalen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen
Denmark

Arrangør

Vejen Idrætscenter
+45 75360500
sh@vejenic.dk

Få et par timer i selskab med et menneske, der i den grad kan motivere, sætte i gang, og sætte på spidsen. Erik er et menneske, som ser sammenhængen i tilværelsens mangfoldigheder, og sammenhængen i ethvert menneskes måde at leve på og få resultater på – som ved, hvad det vil sige at sætte sig et mål, som til enhver tid kan finde ressourcer hos andre, hvor de troede, at de var løbet tør, eller slet ikke havde nogen.

Lev dit potentiale – Hvem er Erik W. Pedersen
Med baggrund i min professionelle karriere, 8 verdensmesterskaber i motorcykel- og bilstunts og med 27 års erfaring i at udvikle mennesker, træner jeg i dag eliten og erhvervslivet i at se og dyrke det enkle menneskes potentiale.
Jeg inspirerer, motiverer og træner både individuelle personer, teams og grupper. Og sikrer, at I gennem disciplin, autenticitet, tro og balance får fysiske og mentale værktøjer, der let kan omsættes til konstruktive handlinger i teamet og i hverdagen.


Hearttalk – om vilje, målrettethed og forandring ved Erik W. Pedersen
Erik W., træner erhvervsledere og private i at turde tro på sig selv, sætte og realisere sine mål. De resultater der skal til for at være konkurrencedygtig, kræver stor fleksibilitet, effektivitet og ressourcemanagement fra både den enkelte og fra virksomheden.

  • Hvordan fastholder vi vilje, disciplin og planlægning for at opnå vores mål?
  • Hvordan udnytter vi vores styrker og undgår at være vores egen største forhindring? Og samtidig fastholder det vigtigste i processen?
  • Hvad skal der til for at vi kan sikre selvmotivation?
  • Hvad gør at nogen udvikler sig og andre ikke gør?
  • Hvilken værdi kan det give dig at få svar på disse spørgsmål?

Læs mere på https://erikw.dk/referencer/hearttalk/


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Vejen Idrætscenter
+45 75360500
sh@vejenic.dk